Listen Now Radio Garuda Suriname 105.7 FM Paramaribo Suriname

User Rating 5 Stars4.9/5 stars based on 2,029 total reviews
Channel Rank 67

Radio Garuda Suriname 105.7 FM Paramaribo, Regional radio. Paramaribo, Suriname. 128kbps Pop Jawa.


Comments

2014-01-14 09:21:52

Marsan tomar

oh hiyo lali ngenalke, aku santo asli klaten jateng, saiki aku neng jakarta lan bandung

2014-01-14 09:21:09

Marsan tomar

aku lagi ngrungoake siaran radio garuda ing suriname via wifi black berry applikasi tune up

2013-12-23 02:04:52

ARCO CREWEK

Aku pengen dolan nang suriname nangeng ora nduwe duek..hahahahahahahahaa...salam seko bocah semarang jowo tulen...

2013-09-27 14:56:55

gun

Subhanallah...... nderek remen tasih nguri uri budoyo jowo, salam kenal saking pak gun boyolali...... mugi saget tambah sederek ugi silahturohmi kalian sederek sederek suriname

2013-07-26 09:22:45

HARIYANTO

wahhhhhhh seger tenan kopine mas hesdy

2013-04-28 09:18:51

Slamet Riyadi

aku kepingin isa lunga nang Suriname

2013-04-27 22:15:21

Slamet Riyadi

Aku pingin lunga nang Suriname, ketemu sedulur nang kene. Kangen tenan karo bung Herman penyiar radio Garuda lan sedulur liyane.

2013-03-17 08:02:29

Slamet Pribadi

jare sopo gak ono, isih okeh. Yogja, Solo, Mediun, Kediri, Suroboyo, RRI Jakarta, RRI Suroboyo.

2013-03-04 19:12:28

Plenthe_percussion

Iki soko plenthe ning indonesia jowo solo...kirim salam kanggo wargo suriname....salam wong jowo ning kono...,maturnuwun

2013-03-04 07:15:09

Priska Birahy

Salam saking sederek - sederek engkang wonten radio MDC FM suroboyo. Pripun kabare sadulur wonten jawa suriname??

2013-02-05 11:40:10

Gatut sutriana

apik tenan bahasane podo karo wong jowo ing indonesia.......salam soko jakarta ...nggih kanggo sedulur2 neng suriname.....

2013-02-03 15:30:28

Rubai

akhirnya saya dapatkan saluran (chanel) ini...

2013-02-03 11:26:44

Nur Udin

apik banget acarane....! nurdin yogyakarta indonesia

2013-02-03 11:26:14

Nur Udin

waduh apek banget acarane....! salam nurdin yogyakarta indonesia

2013-01-23 06:21:33

Monotonasu

woy........piye kabare suriname?cah solo golek bala ki

2013-01-06 00:44:43

Resyl31

rasane nyamleng tenan ngrungokno radio boso jowo sambi ngombe kopi pait esuk2 lan udut tingwe metu irung salam sedoyo kangge poro sederek jawi engkang midangetaken radio garuda niki, kulo ingkang paring asmo Resyl

2012-12-26 10:32:25

Muhammad Choiri

SUGENG SONTEN SEDEREK SEDOYO KULO SEDOYO INGKANG WONTEN NAGARI SURINAME....GEMETER RAOS MANAH KULO ..MIDANGET AKEN SUANTENE RADIO SEDEREK JAWI WONTEN TEBEH MRIKO...SALAM SUGENG RAHAYU SEDOYO...Kulo ingkang paring asmo muhammad choiri saking tlatah ponorogo kutho reog...jawi wetan indonesia .nangisng kulo makryo wontwn kutho suroboyo

2012-12-26 10:31:49

Muhammad Choiri

SUGENG SONTEN SEDEREK SEDOYO KULO SEDOYO INGKANG WONTEN NAGARI SURINAME....GEMETER RAOS MANAH KULO ..MIDANGET AKEN SUANTENE RADIO SEDEREK JAWI WONTEN TEBEH MRIKO...SALAM SUGENG RAHAYU SEDOYO

2012-12-14 19:08:06

karyono

wwuaduh mrinding buanget wulu wulu ing tanganku, geter ing trenyuhku ....mung pamujiku tansah rahayu marang kabeh sedulurku ing tlatah kang wus merdiko begjo mulyo lan ngremenake manah. SALAM.

2012-12-06 11:20:52

data

Sugeng enjang sederek kulo ing Suriname niki kulo sederek panjenengan ing jowo nembe sami mirengaken siaran Radio Garuda Suriname 105.7 FM Paramaribo is a Regional radio channel from Paramaribo, Suriname.

2012-10-21 01:14:24

Suharyono Siswomihardjo

salam kenal saking (jadel) jawa deli sumatra indonesia kulo saget ngrukokke siaran jowo neng suriname

2012-09-08 00:22:04

Ikhwan Tara

sugeng enjing kagem sedulur kabeh sing lagi midangetaken

2012-08-11 01:13:09

Mas_aldi2602

Kulonuwun. nami kulo Suwardi.S saking P.Batam Indonesia.... Inggih mbokmenawi wonten sederek ing suriname lan Amerika ingkang bade srawung kaleh kulo Dipun sumangga aken ...nuwun

2012-07-28 14:33:51

Ajisetiyono21

salam nggo sedulur kabeh asli wong jawa, inyong wong banyumas, jawa tengah, ana sing keturunan banyumas apa ora, iki basane ngapak banyumasan

2012-07-28 09:00:27

Imam_asiahome

salam kenal kagem sadulur sadulur wonten Suriname sangking Imam Kebumen Jawa Tengah

2012-06-12 14:33:46

Kalid1051

westoh lali aku nang latin amerika ono wong jowo

2012-06-12 04:26:25

Win Arto

wah hebat tenan.... neng jowo we rano siaran sing mangkene...., salam kanggo kabeh wae soko iki cah boyolali

2012-06-10 09:49:45

bedjo mulyono

 mas....nyuwun info nomor hp menejemen tv garuda sing biso di hubungi via hp seko jakarta matur nuwun

2012-06-07 17:21:09

patricia

 i enjoy for listening also dutch songs made by people in your country. I love suriname because i like a boy , so i like every coming guy there in parimaribo

2012-06-06 16:28:23

Proling

aku cah semarang, salam kenal kanggo wong jowo nang suriname

Recommended Channels
Play
Channel
Station Logo
Radio Garuda Suriname 105.7 FM Paramaribo
Paramaribo Suriname - Regional - 128kbps Pop Jawa
Station Logo
Radio Shalom 94.5 FM Paramaribo Suriname
Paramaribo Suriname - Regional - 64kbps Live
Station Logo
RTV Mustika 106.5 FM Paramaribo
Paramaribo Suriname - Regional - 64kbps Variety Latin Dutch
Station Logo
RTV Rasonic 2 FM 102.3 Nickerie
Nickerie Suriname - News - 32kbps Dutch Language Programming, Nieuws
Station Logo
RS-1 Rasonic 105.3 FM Nickerie
Nickerie Suriname - Regional - 32kbps Hindi Language
Station Logo
Trishul 90.5 FM - Paramaribo
Paramaribo Suriname - Hindi
Station Logo
Radio ABC 101.7 FM Paramaribo
Paramaribo Suriname - Regional - 64kbps Music, News
Station Logo
Sky Radio 94.1 FM Paramaribo
Paramaribo Suriname - Variety - 64kbps Variety
Station Logo
Radio Koyeba 104.9 FM Paramaribo
Paramaribo Suriname - Regional - 56kbps Latin Dutch
Do You Like This Channel?
Likes 1971
No Way 58

Get Our Free Newest Channels Feed!

We'll send you the latest on TV and Radio playing all over the world.


Delivered by FeedBurner.
You can unsubscribe at any time with one click from the email.


Do you have new information on this channel? Please contact us.   Add a new channel using our online form.
See our help/FAQ section for info and tips on how to listen to live streaming radio online.